Skip to main content

Rólunk

Az InPro electric a magasan fejlett villamosmérnöki szolgáltatások vezető szolgáltatója nemzetközi környezetben. Fókuszunk a termelés és a gyártás automatizálására összpontosít. Több mint 400 saját munkatársunkkal Németországban és 600 külföldi munkatársunkkal szorosan együttműködünk az autóiparral, és szakértelmünket minden ágazatban alkalmazzuk és megvalósítjuk.

  • Tervezés, tervezés, szimuláció, üzembe helyezés és projektmenedzsment
  • Szimuláció és folyamatoptimalizálás a hálózatba kapcsolt és digitalizált termelésben
  • Gyártófüggetlen a vezérléstechnológia és a robotprogramozás terén
  • Több mint 1000 saját alkalmazott 25 telephelyen

Harmincéves tapasztalatunkkal folyamatosan optimalizáljuk szolgáltatási portfóliónkat, és támogatjuk Önt a termelési rendszerek tervezésében és üzembe helyezésében. Ennek során a szoftverfejlesztés bevált módszereit alkalmazzuk az Ön automatizálási projektjeinek előmozdítására.

szolgáltatások Szolgáltatások köre

Rólunk

Az InPro electric a magasan fejlett villamosmérnöki szolgáltatások vezető szolgáltatója nemzetközi környezetben. Fókuszunk a termelés és a gyártás automatizálására összpontosít. Több mint 400 saját munkatársunkkal Németországban és 200 külföldi munkatársunkkal szorosan együttműködünk az autóiparral, és szakértelmünket minden ágazatban alkalmazzuk és megvalósítjuk.

  • Termelési létesítmények tervezése, üzembe helyezése és irányítása
  • Szimuláció és folyamatoptimalizálás a hálózatba kapcsolt és digitalizált termelésben
  • Vállalkozófüggetlen a vezérléstechnológia és a robotprogramozás terén
  • 1.050 saját alkalmazott és világszerte 15 németországi és 10 külföldi telephelyen

Tarmincéves tapasztalatunkkal folyamatosan optimalizáljuk szolgáltatási portfóliónkat, és támogatjuk Önt a termelési rendszerek tervezésében és üzembe helyezésében. Ennek során a szoftverfejlesztés bevált módszereit alkalmazzuk az Ön automatizálási projektjeinek előmozdítására.

szolgáltatások Szolgáltatások köre

Hogyan dolgozunk

A termelési környezet a maga nemében

Koncepció és tervezés

Szolgáltatásaink közé tartozik az ipari üzemek infrastruktúrájának tervezése, például a hálózat- és világítástervezés, valamint az energetikai számítások.

Projektmenedzsment és mérnöki tevékenység

A tényleges megvalósítási és kivitelezési fázisban minden tevékenységet mi végzünk.

Működés és optimalizálás

Ezeken túlmenően a gyártás és az üzemeltetés során széleskörű értékesítés utáni szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket.

Hogyan dolgozunk

Szolgáltatásaink