Skip to main content

InPro engineering GmbH

InPro Engineering - az Ön globális szakértője a mechatronikai szolgáltatások és a gyártásautomatizálási mérnöki tevékenység terén.

A termelés- és gyártásautomatizálás területére szakosodtunk. Több mint 70 saját munkatársunkkal az autóiparban a karosszériaépítés, az akkumulátorgyártás, a végszerelés, a szállítószalag-technika és a logisztika területén, valamint a nem autóipari ágazatban alkalmazzuk és valósítjuk meg szaktudásunkat.

www.inpro-engineering.de

Steineke GmbH

Szoftvermegoldások az intelligens gyárhoz - A Steineke innovatív szolgáltatásokra és szoftvertermékekre specializálódott az adat-visszacsatolás és az adatbányászat területén: olyan témák, amelyek egyre fontosabbá válnak az automatizálás, a digitalizáció és a hálózatba kapcsolt termelés összefüggésében. Több évtizedes tapasztalatunkat a megoldások kifejlesztése során felhasználjuk az automatizálási projektek támogatására, biztosítására és optimalizálására a járművek beindítása és az üzemek üzemeltetése során.

www.steineke.de

Reisdorfer engineering GmbH

A Reisdorfer GmbH - az Ön szakértője a gépészet és a szimuláció területén. A hangsúlyt a legmodernebb szimulációs és mérnöki technológián alapuló, személyre szabott megoldások kifejlesztésére helyezzük. Számítson szakértelmünkre rendszereinek megtervezésében és innovatív megoldások kifejlesztésében a szimuláció segítségével.

www.reisdorfer.n et