Skip to main content

 

A rendszerek ipari robotjai különböző módon programozhatók.

 

Innovatív

Egy modern és innovatív megközelítés a robotok programjainak "offline" generálása a rendszer tervezőjének CAD-adataiból.

A legújabb offline rendszerek, például a Process Simulate vagy a Delmia segítségével tapasztalt programozóink képesek olyan kiváló minőségű robotprogramokat generálni, amelyek csak minimális "online" programozást igényelnek az építkezésen. Természetesen a rendelkezésre bocsátott offline programokat a további munkákhoz is felhasználják, vagy a teljes szolgáltatási kör "online" rendelkezésre áll.

A létesítményekben használt rendszereket olyan robotgyártók gyártják, mint a KUKA, FANUC, ABB, MOTOMAN, Yaskawa, Robco, Universal Robotics stb.

 

Zavartalan működés

A robotokkal együtt használt alkalmazások, mint például a ragasztás, lézerelés, clinching, MIG-hegesztés, görgős peremezés és más, a programozáshoz széles körű speciális ismereteket igénylő alkalmazások egyre fontosabbá válnak.

A robotok programozását átfogó dokumentációs és ellenőrzési szolgáltatások egészítik ki, amelyek elengedhetetlenek a rendszer zavartalan működéséhez.