Skip to main content

Szakértelemmel a csúcsra

Az InPro electric több mint 30 éve kínál elektrotechnikai szolgáltatásokat a gyártásautomatizálás területén. Az autóipar nemzetközi szolgáltatójaként folyamatosan bővíthettük alapvető szakértelmünket a karosszériaépítés és a gyártásautomatizálás területén. Az InPro csoport részeként ma már 15 németországi és 10 külföldi telephellyel világszerte megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek.

A személyre szabott megoldásokkal és innovatív megközelítésekkel segítünk ügyfeleinknek a gyártási folyamatok optimalizálásában és a hatékonyság növelésében. Tapasztalt és elkötelezett szakértői csapatunk szorosan együttműködik ügyfeleinkkel az egyedi igények megvalósítása és a személyre szabott megoldások kidolgozása érdekében.

Az InPro electric büszke arra, hogy a legkülönbözőbb szegmensek vállalatai, például az adat- és távközlési ipar, az orvostechnika, az élelmiszer- és környezetvédelmi ipar, valamint a gépgyártás megbízható és kompetens partnereként ismerik el. Abszolút szakértelemmel, elkötelezettséggel és szenvedéllyel igyekszünk biztosítani és folyamatosan bővíteni ügyfeleink sikerét.

A tudás előnyt teremt

Célunk, hogy a gyártási technológiát célzottan, innovációkkal fejlesszük tovább. Ennek érdekében a tudományos eljárásokat az ipari alkalmazásokhoz szükséges gyakorlati gyártási szakértelemmel kombináljuk.

Ezzel az egyedülálló szakértelemmel nemzetközi ügyfeleinkkel együttműködve innovatív, felhasználó-orientált megoldásokat hozunk létre a vezérléstechnika és a robotprogramozás területén.