Skip to main content

 

Az InPro electric története számos mérföldkövet tartalmaz azon az úton, amely során a termelésorientált és a gyártás-technológiára épülő termékek egyik nemzetközi szolgáltatójává vált.

 

 

Cégalapítás, találékonyság, fejlesztés

Az első három évben az InPro electric a vállalat létrehozására és a végfelhasználó közvetlen közelségére összpontosított. Ezt követően egyre inkább a stratégiai terjeszkedésre és a további fejlődésre felé fordult.

Az InPro electric 1993-as alapítása után kezdetben a vállalat felépítésére és az ügyfélkör bővítésére összpontosítottunk. Már a kezdeti időkben is abszolút prioritás volt a végfelhasználó közvetlen közelsége, és az alapítók egyre inkább a vállalat stratégiai bővítésére és továbbfejlesztésére összpontosítottak. Sikerrel!

 

Az InPro 1996-ban már több mint 250 embert foglalkoztatott. A siker és a növekedés folytatódott, és 1997-ben a vállalat saját leányvállalatokat alapított Spanyolországban, Brazíliában és Szlovákiában. A forgalom meghaladta a 30 millió eurós határt.

 

A terjeszkedés nem állt meg az Egyesült Államok határai előtt, 2002-ben leányvállalatot alapítottak az USA-ban. További mérföldkövek következtek, köztük a legnagyobb, 15 millió euró értékű egyedi megrendelés 2007-ben, valamint egy mexikói leányvállalat alapítása 2009-ben.

 

Az InPro electric 2010-ben nyitott egy fiókot Chattanoogában, Tennessee-ben, az USA-ban, ezzel is növelve befolyását Észak-Amerikában. Újabb csúcspontot ért el 2012-ben, amikor a vállalat történetének legnagyobb egyedi megrendelése meghaladta a 29,5 millió euró értéket. 2015 és 2016 további terjeszkedést hozott, amikor leányvállalatokat alapítottak Kínában és Lengyelországban. 2017-ben a vállalat új üzleti szegmensbe lépett, és megvalósította első projektjét az akkumulátorgyártás területén.

 

 

2018-ban ünnepelte a vállalat fennállásának 25. évfordulóját. Ez egy jó alkalom volt arra, hogy visszatekintsünk arra a lenyűgöző történetre, amely az alapítás kezdeteitől egy globális jelenléttel rendelkező nemzetközi csoporthoz vezetett. Az ügyfélközelség, a fenntartható növekedés és az innováció iránti elkötelezettség, párosulva a nyilvánvaló alapelvekkel

Visszatekintve az elmúlt évekre, büszkén nézhetünk vissza az InPro electric történetének további mérföldköveire. 2023-ban a magyarországi leányvállalat alapítása sok új lehetőséget nyitott az euórpai piacon és erősítette jelenlétünket a térségben.

Az InPro energy belépésével a nagy fotovoltaikus rendszerek tervezésébe és kivitelezésébe jelentős lépést tettünk a fenntartható energiatermelés irányába, egyúttal megmutatva elkötelezettségünket a környezetvédelmi technológiák felé.

A JMG és az SMG Solutions Sp. z o.o. egyesülése a lengyel InPro engineering-gel növelte befolyásunkat és megerősítette pozíciónkat mint vezető szolgáltató a mérnöki megoldások területén.   

Ezen felül a nemzetközi egyetemekkel való együttműködéseink hozzásegítenek szaktudásunk bővítéséhez és új ötletek  kialakításához.  .

Az ügyfélközelség, a fenntartható növekedés és az innováció iránti elkötelezettség, párosulva a hirdetett alapelvekkel "hiteles - megbízható - jobb" jellemzi az InPro electric fejlődését a mai napig.

Idővonalunk

1993

Az alapítás

A vállalat székhelye Wolfsburg

1994-től

A végfelhasználó földrajzi közelségének stratégiája a németországi központtól függő fiókok országos hálózatán keresztül

1996

Több mint 250 alkalmazott

1997

 

Saját leányvállalat alapítása Spanyolországban, Brazíliában és Szlovákiában;
Az értékesítés meghaladja a 30 millió eurót.

 

2002

Leányvállalat alapítása a az USA

2007

A legnagyobb egyedi megrendelés 15 millió €

2009

Leányvállalat alapítása a Mexikó

2010

Fióktelep alapítása Chattanooga városában (TN), USA

2012

A legnagyobb egyedi megrendelés 29,5 millió euró

2013

A vállalat 20 éves évfordulója

2015

Leányvállalat alapítása Kínában

2016

Leányvállalat alapítása Lengyelországban

2017

Az első projekt a Akkumulátorgyártás

2018

A vállalat 25. évfordulója

2019

Partnerség InPro engineering-gel

2019

Leányvállalat alapítása Lengyelországban

2020

Növekvő projektszám a végső összeszerelés, szállítási technológia és az akkumulátorgyártás területén

2021

Az első projektek az autóiparon kívül

2022

Digitális átalakulás 

2023

Az InPro energy-t (az InPro electric márkája)

Az InPro Magyarország alapítvány

Az InPro electric cég 30. évfordulója