Skip to main content

A minőségnek neve van. Miért ne az Önét viselné?

Az InPro electric egy nemzetközi vállalatnál kivételes karrierlehetőséget kínál Önnek. Ön helyi, nemzeti és globális ügyfelek számára tervezi és fejleszti az irányítási folyamatokat - egy magasan képzett csapat részeként és egy modern munkakörnyezetben.

Mi, mint vállalat

Mi egy globálisan tevékenykedő vállalat vagyunk, több mint 400 alkalmazottal Németországban és 600 alkalmazottal külföldön, és partnerként állunk ügyfeleink rendelkezésére elektrotechnikai szolgáltatások terén számos németországi és külföldi helyszínen.

Az autóipar számára termelés- és gyártásautomatizálásra összpontosítva kifinomult technológiát kínálunk egy olyan piacra, amelyet az innováció jellemez.

Mit kínálunk

Változatos munkahelyet, nagyfokú önállóságot, teljesítményarányos fizetést és egy jövőorientált vállalat előnyeit, valamint kellemes, hatékony csapatmunkát és intenzív ismerkedést kínálunk a projektekbe való azonnali bekapcsolódáson keresztül.

 

Munkatársainknak széleskörű továbbképzési programokat kínálunk a vállalat szinte minden területén. Saját képzési programjaink vannak az olyan magasabb pozíciókhoz, mint a projektmenedzser vagy a csoportvezető.

 

Mit várunk

Vállalatunk alapelvei: hiteles| megbízható | jobb nem csak az ügyfeleinkre vonatkoznak.

A hatékony és sikeres munka alapja a bizalom. Belsőleg is szoros és bizalomteljes együttműködést élünk. Elvárjuk az elkötelezettséget, az eltökéltséget és a megbízhatóságot, ami biztosítja a jó és csapatközpontú munkahangulatot. Csak az lehet sikeres, aki arra törekszik, hogy még jobb legyen.

Elkötelezett vagy és törekszel az új kihívásokra!

Akkor légy az InPro electric része.

 

Az Ön fejlődése

 

Függetlenül attól, hogy Ön egyetemi diplomásként vagy technikusként, tapasztalt vagy kezdő szakemberként csatlakozik az InPro electric-hez, a továbbfejlődés iránti vágyát belső képzési program kíséri. A képzési program különböző modulokat tartalmaz a technológiai, a vállalati, az informatikai és bizonyos soft skills képzésekből. A tehetséges munkatársak számára fejlesztési programokat is indítunk, hogy junior projektmenedzserekké és csoportvezetőkké váljanak.

 

Itt találja állásajánlatainkat